Wie is wie?

Mijn naam is Lotte Doornbos (BSc) en ik ben eigenaresse van Camelot Mediation. Camelot Mediation is onderdeel van Counselling Noord-Holland dat in 2007 is opgericht.

Ik ben geboren in 1971, heb 2 kinderen, een partner en 8 kippen en ben woonachtig in Breezand. In het verleden ben ik werkzaam geweest bij het St. Lucasziekenhuis, Geminiziekenhuis, Dansschool Corma en mijn laatste 10 jaar in loondienst waren bij het GGZ-NHN. Hierna ben ik zelfstandig gaan ondernemen en heb ik Counselling Noord-Holland opgericht. Sinds 2015 is Camelot Mediation daar onderdeel van geworden.

Naast mijn werk als mediator ben ik dus ook werkzaam als counsellor. Twee heel verschillende takken van sport!
Als mediator faciliteer ik het gesprek tussen twee of meer mensen om tot een oplossing van een conflict te komen. Terwijl ik als counsellor mensen individueel begeleid om intrapersoonlijk tot een verandering te komen. Beide vind ik fantastisch om te doen!

De overeenkomst binnen beide vakgebieden is te vinden in mijn kijk op het leven. Ik sta oordeelvrij in het leven en het welbevinden van mensen staat bij mij persoonlijk hoog in het vaandel. En hoe mooi is het om daar een steentje aan te mogen bijdragen?!
Wanneer ik met mensen in gesprek ben, blijkt telkens weer dat iedereen diep van binnen goede relaties nastreeft. Erkenning, waardering, aanmoedigingen, toekomstperspectieven, zich gehoord voelen: het zijn allemaal zaken die veel mensen willen ervaren in het leven. Wat zonde is het toch dat in veel relaties dezelfde individuele belangen liggen en er toch ruzie ontstaat. Hoe heerlijk zou het zijn, om af te rekenen met het verleden en samen weer op weg te kunnen richting toekomst!

Mijn passie binnen de diverse mediationgebieden ligt op relationeel niveau. Hoe gaan mensen nù met elkaar om en hòe zouden zij het eigenlijk willen? Deze relationele aspecten kunnen zich op elk terrein en in elke relationele hoedanigheid afspelen (privé, werk, buren, familie, echtscheiding, dader-slachtoffer, erfenisverdeling enz.). Daarvoor bent u bij mij aan het juiste adres! Tevens ben ik familie- en strafrechtmediator.


Camelot Mediation werkt samen met:

Mw. A. (Aysenr) Uysal, NFM register mediator
www.zhgmediation.nl

Voor het maken van afspraken kunt u contact opnemen met
Mw. L. (Loes) Pors
06 – 131 443 02 of een email sturen naar
doornbos@camelotmediation.nl